Touching Childbirth – hypnosefødsel med respekt, tillid og samarbejde.

Hvordan får i en god fødsel

God fødsel sådanVær til stede ved dit barns fødsel.

Fødsler er lige så forskellige som de kvinder der føder, de mænd, der hjælper og støtter, og de børn, der kommer til verden.

Nogle kvinder har hurtige og lette fødsler. Andre har veer i dagevis uden det forventede resultat. Ind imellem ender et fødselsforløb med et kejsersnit. Det er godt, at den mulighed findes, og at komplikationerne ved operationen for langt de fleste er til at overse.

Men hvorfor føder alle ikke bare hurtigt og let?

Det kan der være mange årsager til, men min erfaring viser, at langt de fleste kvinder, som bruger min form for fødselshypnose, bliver i stand til at samarbejde med deres krop og deres barn i fødselsprocessen, så de får en god fødsel.

Det giver generelt hurtigere fødsler med færre komplikationer og mindre brug af anden smertelindring end hypnosen. Børnene har gavn af de korte forløb, de er ikke udmattede, har sjældent været udsat for morfin eller anden bedøvelse og er derfor generelt mere vågne og opmærksomme efter fødslen – lige som deres mor er det.

Derfor vil tilknytningsprocessen imellem forældre og barn oftere være vellykket, og der er flere uproblematiske ammeforløb, som varer så længe mor og barn har lyst til det. Det er en god fødsel.

Om en fødsel opleves som god, kan kun vurderes af dem, der har været med i fødslen. Med min form for fødselhypnose får I redskaberne til at skabe en god fødsel, som bliver en dejlig oplevelse for jer.

 

Læs om  fødselsforberedelse med hypnose