Touching Childbirth – hypnosefødsel med respekt, tillid og samarbejde.

Hypnosejordemoderen

privat jordemoder sjælland

Fødsel på hospital med assistance fra privat jordemoder på Sjælland

Få al den hjælp, du behøver – til den fødsel, du drømmer om med mig som privat jordemoder.

 

 Hjemmefødsel

Er både du og dit barn sunde og raske, har du måske overvejet at føde hjemme.

Snak med din praktiserende læge om det, eller – hvis du allerede er blevet visiteret til et hospital – med din jordemoder.
På nogle hospitaler, er der små grupper af jordemødre, som har hjemmefødsler, og som også har konsultationer, så du har mulighed for at lære dem at kende før fødslen.

I Region Sjælland er der en særlig hjemmefødselsordning af selvstændige jordemødre, som kun beskæftiger sig med hjemmefødsler.

Er du heldig at bo et sted, hvor hjemmefødslerne på denne måde bliver tilgodeset, kan du få gratis jordemoderhjælp til din hjemmefødsel, og ønsker du undervisning i Touching Childbirth til din hjemmefødsel med en af de gratis hjemmefødselsordninger, kommer jeg meget gerne hjem til dig og underviser i metoden. Hvis du, din mand og din hjemmefødselsjordemoder er enige om, at det er en god idé, kan vi også aftale, at jeg kommer med ved fødslen og hjælper med Touching Childbirth. Prisen afhænger af mit tidsforbrug og af, hvor længe jeg skal stå til rådighed, så der må vi lave en individuel aftale.

I Region Hovedstaden og mange andre steder i landet, må du selv betale, hvis du vil føde hjemme med en jordemoder, som du kender.

Jeg elsker hjemmefødsler, og hvis du ønsker en fødsel, hvor hypnosen efter Touching Childbirth-metoden virker optimalt, og hvor du får glæde af alle de praktiske erfaringer, som jeg har opsamlet igennem årene med metoden, kan du købe “den store pakke”, som består i:

– Op til 10 jordemoderkonsultationer før fødslen, hjemme hos dig.

– Kursus i Touching Childbirth for dig og din partner – en fødselshjælper mere kan deltage, hvis I ønsker det.

– Hjemmefødsel med mig som jordemoder.

– Dagligt besøg, hvor du får al den hjælp, du behøver, til at få amningen godt etableret, dit barn får taget de rutinemæssige prøver efter fødslen, hvis du ønsker det (PKU), samt telefonisk vejledning og rådgivning efter dit behov i den første uge efter fødslen.

– Telefonisk livline til mig i den første måned efter fødslen.

– Afsluttende samtale om fødslen – ca. en måned efter fødslen.


 

 “Hjemmefødsel”  på hospital

Vil du gerne føde på hospital, eller bliver du frarådet at føde hjemme eller på fødeklinik, kan du tage mig med på hospitalet som ”hypnosejordemoder”.

Der er travlt på hospitalerne i hovedstadsområdet, og det kan være svært for jer at forstå, hvad der foregår, og hvordan I skal forholde jer for at få den bedst mulige fødsel.

Det kan jeg hjælpe jer med. Min faglige viden og store erfaring, kan blive det, der gør fødslen til en positiv oplevelse for livet og den bedste start for jer som ny familie.

Jeg må ikke tage imod barnet, da jeg ikke er ansat på det hospital, I føder på. Men jeg kan være med jer og hjælpe jer med hypnosen og med alt, hvad I ellers kan få behov for i løbet af fødslen.

Efter fødslen hjælper jeg med at få amningen og livet med en nyfødt til at fungere bedst muligt.

 


 

Praktisk info om privat jordemoder.

Jeg tilbyder min assistance som privat jordemoder på sjælland.

Pris på fødselshjælp “den store pakke” som beskrevet ovenfor, er 25.000 kr. inklusive individuel undervisning i Touching Childbirth-metoden og inklusive ammehjælp efter behov – begge dele hjemme hos jer.  Har du/I andre behov, så kontakt mig.

En aftale om fødselshjælp kræver, at jeg kan rydde kalenderen i minimum 5 uger omkring din termin, så ring til mig i god tid før fødslen, hvis du vil lave en aftale, så prøver jeg at få det til at passe.

Sygeforsikringen ”Danmark” giver tilskud til fødselsforberedelse, hvis den er struktureret som en jordemoderkonsultation efter “Danmark”s retningslinjer. “Danmark” giver også tilskud til nogle former for behandling samt konsultationer og fødselshjælp, når de foretages af en jordemoder, som er medlem af jordemoderforeningen.

Lige nu ligger tilskuddet omkring 300 kr. pr. konsultation/behandling samt omkring 1500 kr., som tilskud til fødsel med en privat jordemoder, men se på ”Danmarks” hjemmeside, for nærmere oplysninger.

Læs også om fødselsforberedelse med hypnose– hvor din partner og du lærer metoderne så i kan hjælpe jer selv til den bedste fødsel.


 

Kontakt mig for en snak om dine ønsker og spørgsmål

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Telefonnummer

Dato for din termin

Din besked