Touching Childbirth – hypnosefødsel med respekt, tillid og samarbejde.

Traumebehandling efter dårlig fødselsoplevelse

dårlig fødselsoplevelse

Traumebehandling. – Gik fødslen ikke, som du havde håbet ? 

Touching Childbirth er også for dig – kvinde eller mand – som gerne vil videre efter en traumatiserende fødselsoplevelse. 

Metoden i sig selv har effekt på angst og traumer, og vi kan sammen vurdere, om du har brug for supplerende hypnosebehandling, med henblik på at få oplevelserne bearbejdet.

Hvis du er i medicinsk behandling eller anden form for terapi, skal dine andre behandlere være orienterede og indforståede med, at du går i hypnose-behandling hos mig, og du skal give din tilladelse til et samarbejde omkring dit behandlingstilbud.  

Praktisk info

Vi kan mødes i fødeklinikken Maia, eller hjemme hos dig.

Pris på Angst- og traumebehandling: 1200 kr. pr. gang á 1-2 timer. Bor du udenfor København, lægger jeg kørepenge oven i prisen.

Sygeforsikringen ”Danmark” giver tilskud til fødselsforberedelse, når den er struktureret som en jordemoderkonsultation efter “Danmark”s retningslinjer. “Danmark” giver også tilskud til nogle former for behandling samt konsultationer og fødselshjælp, når de foretages af en jordemoder, som er medlem af jordemoderforeningen. Også hjælp og vejledning efter fødslen giver ”Danmark” tilskud til.

Lige nu ligger tilskuddet omkring 300 kr. pr. konsultation/mødegang, men se på ”Danmarks” hjemmeside”, for nærmere oplysninger.

Kontakt mig for en snak om dine ønsker og spørgsmål

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Telefonnummer

Din besked